Θεατρικό Φεστιβάλ «Βήματα στον Πολιτισμό»

Θεατρικές παραστάσεις στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Βήματα στον πολιτισμό στο Ηράκλειο", από τις 14 Μαρτίου έως και τις 4 Απριλίου, στο Κινηματοθέατρο Αστόρια. Εκτός από τις εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στα πλαίσια του Φεστιβάλ, στις 4 Απριλίου στο ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί και η συναυλία Θάνου Μικρούτσικου-Χρήστου Θηβαίου-Μαριάννας Πολυχρονίδη, που εντάσσεται στο Φεστιβάλ.

Η «σαλΩμη» ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ των «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2017» που οργανώνει ο Δήμος και η ΔΗ.Κ.Ε.Η. ο Θεατρικός Οργανισμός «ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ» παρουσιάζει το έργο του Όσκαρ Ουάιλντ Η «σαλΩμη»,  στον Θεατρικό Σταθμό το Σάββατο 25, Μαρτίου και ώρα 21:00.

«ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ» της Εύας Γκουντάρα

Το έργο «ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ» της Εύας Γκουντάρα,  παρουσιάζεται  την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 21:00 στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου σε σκηνοθεσία Γιώργου Σιδιράκη και Εύας Γκουντάρα, στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ των «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2017» που οργανώνει ο Δήμος και η ΔΗ.Κ.Ε.Η.

«Το κορίτσι του λύκου» - παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κριστιάν Μπομπέν «La folle allure»

"Το κορίτσι του λύκου" Παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κριστιάν Μπομπέν “La folle allure”. Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Απριλίου στις 21:30 μμ στον χώρο του Θεάτρου Κρητης

«Βασιλιάδες και ζητιάνοι» από τη θεατρική ομάδα «APAKS theater group»

Η θεατρική ομάδα «APAKS theater group» μετά την περσινή της επιτυχία «Γιουδήθ – η γυναίκα στον Καββαδία» που περιόδευσε με ενθουσιώδεις κριτικές σε όλη την Κρήτη, σας προσκαλεί στην παράσταση «Βασιλιάδες και ζητιάνοι», βασισμένη σε παραμύθια και μουσικές από όλον τον κόσμο.

Αρχείο όλων των εκδηλώσεων